En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak aşağıda yan alan illere bakım vermekteyiz.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı kabil.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya doğru kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok henüz çok ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha etkili olduğu alanlarda da tercih edilir.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan Yangın kapısı istanbul fi yatı sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sayesinde kapılar beis görmez.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım hizmetlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Gömlek adetsı: Binaların karşı adetsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir tane müstacel çıkış bapsı taraf almalıdır. Faziletli katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Report this wiki page